Ceyport Tekirdağ Likit Terminali Hizmete Açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ceyport Tekirdağ Likit Terminali Hizmete Başladı

Türkiye’nin tren yolu bağlantılı en büyük intermodal limanı olan Ceyport Tekirdağ Limanı’nda, Trakya Bölgesi’nin en önemli kimyasal ve bitkisel yağ depolama terminali olan Ceyport Tekirdağ Likit Terminali faaliyete geçti. Bölge sanayisine önemli lojistik avantajlar sunan bu sıvı terminali, çeşitli kapasitelerde paslanmaz ve karbon çelik yapılı tanklarla toplamda 70.000 metreküp depolama kapasitesine sahiptir.

Rıhtımla bağlantılı 5 adet buhar ısıtmalı ve izoleli boru hatları sayesinde, ürünler doğrudan gemiden terminale alınabilirken, toplamda 1.000 metreküp/saat kapasite ile yükleme ve boşaltma işlemleri gerçekleştirilebilmektedir. Terminal, uluslararası standartlara uygun olarak inşa edilmiştir.

20 Farklı Ürün İçin 7/24 Hizmet

Ceyport Tekirdağ Likit Terminali’nde, toplamda 5 kantar ve 6 adet tanker dolum kolu ile 20 farklı ürün için 24 saat kesintisiz hizmet verilmektedir. Rıhtımla bağlantılı 5 adet boru hattıyla gemiden terminale direkt ürün alınabilirken, bu hatlardan 2 veya 3’ü kullanılarak toplamda 1.000 metreküp/saat yükleme ve boşaltma yapılabilmektedir.

Ceyport Tekirdağ Likit Terminali Hizmete Açıldı

Bültene Abone Olun

Lojistik sektör haberlerine ilk önce ulaşmak için bültenimize abone olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

intralojistik ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!