BTSO Lojistik ve Kargomkolay.com Arasında Stratejik İşbirliği Protokolü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elektronik Ticaretin Artan Önemi

Elektronik ticaretin önemi gün geçtikçe artarken, BTSO Lojistik de bu alandaki ihracat işlemlerini hızlandırmak için önemli adımlar atıyor. Bu kapsamda, Kargomkolay.com ile gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda önemli bir işbirliği protokolü imzalandı.

Toplantı ve Katılımcılar

Toplantıya BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, Kargomkolay.com Yönetim Kurulu Başkanı Önder Türker, BTSO e-Ticaret Konseyi Başkanı İlker Özgüven, BTSO Lojistik Konseyi Başkanı Ersan Keleş ve BTSO MESYEB Genel Müdürü Ramazan Karakök katıldı.

Protokolün İmzalanması

Protokol, Kargomkolay.com Yönetim Kurulu Başkanı Önder Türker ve BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan tarafından imzalandı. Bu anlaşma ile e-ticaret işlemlerinin Bursa Yenişehir Havalimanı’ndan yapılması kararlaştırıldı.

Koçaslan: “E-Ticaret Hızlanmaya Devam Ediyor”

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Koçaslan, “E-ticaret gün geçtikçe hızlanmaya devam ediyor. Özellikle pandemiden sonra bu hızlanma çok daha belirgin hale geldi. Bu kapsamda BTSO Lojistik ile yapılan iş birliği, e-ticaret işlemlerinin daha hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayacak.” ifadelerini kullandı.

Özgüven: “Firmaları Yenişehir Havalimanı Depolarını Kullanmaya Davet Ediyoruz”

Toplantıda ayrıca, BTSO e-Ticaret Konseyi Başkanı İlker Özgüven, “Tüm firmaları, e-ticaret kapsamında ETGB beyannamelerine yönelik BTSO Lojistik Yenişehir Havalimanı depolarını kullanmaya davet ediyoruz.” çağrısında bulundu.

Türker: “İşlemler Daha Verimli ve Hızlı Yapılacak”

Kargomkolay.com Yönetim Kurulu Başkanı Önder Türker ise protokol imza töreninde yaptığı açıklamada, “Bursa’daki e-ticaret ve lojistik potansiyelini göz önünde bulundurarak, Yenişehir Havalimanı’ndaki BTSO Lojistik Tesisleri’nde işlemlerin çok daha verimli ve hızlı yapılabildiğini fark ettik. Bu nedenle BTSO Lojistik ile iş birliği yapmayı tercih ettik.” dedi.

Bursa’nın E-Ticaret ve Lojistik Sektöründeki Konumu Güçlenecek

BTSO Lojistik A.Ş., elektronik ticaretin ülkemizdeki artışını göz önünde bulundurarak kapsamlı araştırmalar yapmış ve DRN Lojistik ile Kargomkolay.com ile mutabakat sağlamıştır. Bu iş birliği sayesinde, e-ticaret işlemleri artık Bursa Yenişehir Havalimanı’ndan daha hızlı ve verimli bir şekilde gerçekleştirilecektir. Bu yeni iş birliği, hem BTSO Lojistik’in hizmet kapasitesini artıracak hem de Bursa’nın e-ticaret ve lojistik sektöründeki konumunu güçlendirecektir.

BTSO Lojistik ve Kargomkolay.com Arasında Stratejik İşbirliği Protokolü

Bültene Abone Olun

Lojistik sektör haberlerine ilk önce ulaşmak için bültenimize abone olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

intralojistik ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!